Kratke kontakt informacije

Zahvaljujući odličnom timu stručnjaka, put od ideje do gotovog projekta prolazimo na najbolji način. Projektni biro zapošljava veliki broj inženjera koji učestvuju u stvaranju projekta, koji najčešće, u vrlo kratkim rokovima postaje stvarnost.

icon_widget_image Ponedeljak-Petak: 7:00 do 15:00; Subota/Nedelja: neradno icon_widget_image Vojvode Misića A-2 74000 Doboj, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina + (387) 53 20 37 10 mvoing@teol.net

Kraljevsko selo Kotromanićevo

Kraljevsko selo Kotromanićevo

Projektni biro MVO inženjering je vršio izradu kompletne tehničke dokumentacije  za Kraljevsko selo Kotromanićevo 2009 godine. Poslije požara 2015 godine u potpunosti je uništen restoran.

Objekat koji je predmet ovog projekta je ustvari rekonstrukcija, dogradnja i nadogradnja objekta koji je izgorio u požaru. Prethodni objekat je bio izrađen od drveta, tako da zbog požara nije ostalo ništa za upotrebu, odnosno moralo se sve porušiti do temeljne ploče. Od starog objekta iskorištena je samo ploča glavnog objekta dimenzija 15x9m, dok je ostalo porušeno, odnosno na tom dijelu je proširen novi objekat.

  • Idejni projekat
  • Glavni projekat sa  fazama (arhitektonska, konstruktivna, elektro)
  • Prilog zaštite od požara
  • Nadzor na izgradnji objekta

Project Info

Date: